Category: 2014

Облаците од рајот

Облаците од рајот… Се прашувам дали има облаци во рајот?… Незнам со сигурност ќе мора да чекам и ако Бог даде ќе видам… Но едно сум сигурен има облаци во предворјето на рајот, а...

Мариово пред Божикен тимелапс

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●                                                                                                            . †(¯`˙·٠•●♥ Честит Бадник и бадникова вечер!♥●•٠·˙’¯)† ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●