Облаците од рајот

Облаците од рајот… Се прашувам дали има облаци во рајот?… Незнам со сигурност ќе мора да чекам и ако Бог даде ќе видам… Но едно сум сигурен има облаци во предворјето на рајот, а еве и докази…

IMG_7857_exposure

 

You may also like...