Кампување Треска

Кампувањето со беше вистинско уживање покрај реката Треска. Два дена не правеме ништо туку само ја гледавме реката како тече. Единствина акција беше сечењето на 15 кг лубеница… само тогаш се осети раздвиженост.

Видео од настанот:

You may also like...