Галичица

Поладнето се упативме до врвот на Галичица… Местото од кое се гледатат и Охридското и Преспанското езеро….. Се кладевме кој ќе избои повеќе авиони на небото Томе изгуби.. И се кладевме дали се гледа ѕвездата вечерница преку цела ноќ, пак Томе изгуби… до ден денес не признава…

IMG_2852

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...